Share Information With Women Worldwide

Connect, share information & access knowledge from millions of women worldwide per week.

Sign Up & Post Now

Mitäsinuntuleetietääkompostoivistakäymälöistä?

Mitä sinun tulee tietää kompostoivista käymälöistä?

Jos olet sisustamassa tai kunnostamassa kotiasi, WC on jotain, mitä et voit jättää huomiotta. Voit tehdä kompromisseja monissa asioissa tai uhrata jotain, mutta kodissa on oltava WC. Mitä tulee WC:n valintaan, sinulla voi olla monia vaihtoehtoja. Mutta jokainen haluaisi ympäristöystävällisen käymälän. Käymälä on kasvualusta monille sairauksia aiheuttaville basilleille, bakteereille ja muille tartuntoja levittäville tuholaisille. Kannattaakin valita käymälä, joka pitää sinut suojassa näiltä. Valintasi on silloin kuivakäymälä.

Miksi kuivakäymälä?

Kuten kaikki tiedätte, normaali WC tarvitsee paljon vettä jätösten kuljettamiseen viemärijärjestelmässä ja poistaakseen ihmisten jätöksistä tulevan pahan hajun. Ja vesi edistää basillien, virusten, bakteerien ja muiden tauteja aiheuttavien mikrobien kasvua. Voit siis harkita sen sijaan kodin kuivakäymälän käyttämistä. Kuten nimestä voi päätellä, käymälä ei vaadi paljoa vettä, kuten normaalit WC:t. Tämä käymälä sen sijaan vaatii vain vähän tai ei ollenkaan vettä, riippuen siitä, minkä käymälätyypin valitset. Kuivakäymälä on turvallisin tapa ja olet suojassa erilaisilta taudeilta.

Mikä on kompostoiva käymälä?

Kompostoiva sisäkäymälä ei ole uusi termi, sillä se on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Kuitenkin monet ihmiset eivät ole valmiita käyttämään sitä kovin usein. Kompostoiva käymälä ei ole ulkovessa tai huussi, vaan laite, joka käsittelee ihmisten jätökset aerobisella prosessilla ja hävittää ne tehokkaasti ilman pahaa hajua tai muuta. Laitteessa on kunnollinen ja tehokas ilmanvaihto ja se kompostoi jätökset tehokkaasti. Käyttäjät eivät koe ällöttävää tai pahaa hajua.

Kuivakäymälän hyödyt

Tärkein etu kuivakäymälässä leirintäalueille on, että voit elää saastuttamattomalla vyöhykkeellä. Ihmisten jätökset aiheuttavat saastumista, levittävät taudinaiheuttajia, saastuttavat veden ja paljon muuta. Saastunut ympäristö aiheuttaa siinä eläville ihmisille monia hengenvaarallisia sairauksia. Kuivakäymälä ei käytä vettä ja kompostoi jätökset. Ei tule siis saasteita.

Lisäksi, normaali WC tarvitsee huuhteluvettä, joka kerta, kun sitä käytetään. Emme voi olla varmoja, etteikö kaupungissa tai maaseudulla olisi koskaan tulevaisuudessa vesipulaa. Todennäköisesti se voi olla edessä ennemmin tai myöhemmin. Jos vesipula tulee, vettä ei voi käyttää WC:n huuhteluun. Kompostoivan leirintäalueen käymälän käyttäminen ei vaadi vettä ollenkaan. Voit siis käyttää sitä riippumatta veden saatavuudesta.

Mitä vielä odotat? Käytä kuivakäymälää ja nauti eduista!

lisätietoja: -kompostoiva kuivakäymälä

You Might Also Like0 comments


Report this post
Report this post

Want an amazing job or internship?

Join millions of women who have found their dream jobs and internships on Mogul.

Get A Top Job Now

Trending Jobs

See All Jobs