Download Our New Mogul App Worldwide

Download Our New Mogul App. Reach Your Goals & Realize Your Full Potential.

Download Now

Сватбенфотограф

Сватбен фотограф

След като станах свидетел на магията им по време на сраженията си, си помислих, че това е, не би било възможно да се изкачи отгоре. Колко погрешно бях аз! Техният сватбен ден надмина всички барове и активно ме развълнува при влизането им в дома им. Беше голяма, масивна и толкова голяма. Споменах ли голям? Сутринта валеше, но това не ни спря. Моника и Иван също. Направихме някои от най-красивите ни снимки някога в красивите си къщички за изглед, а ние сме супер развълнувани да споделим това с всички вас!

Лиза не изглеждаше нищо чудно, Иван също изглеждаше много красив в елегантния си костюм. След чаената церемония успяхме да направим почивки между дъждовните капки, за да направим снимки на булчинското парти в техния чудовищен двор. За допълнителен ефект те пуснаха и около 20 балона! По-късно, когато времето се подобри, се отправихме към Ботаническата градина Варна, за да направим повече снимки.

Прислужниците на булката бяха облечени в елегантни рокли, които допълваха естествената растителност. Тъй като булката държеше цветята в ръцете си и се смееше заедно с прислужниците, не можех да се съмнявам колко радостна беше за този ден. Най-накрая дойде най-очакваното време, когато трябваше да обменят обети и официално да завържат възела. Двамата изглеждаха много щастливи и аз бях много сигурен, че Всемогъщият трябва да е знаел колко много се обичаха, за да им даде това желание.

Също така имахме огромното удоволствие отново да работим с един от най-добрия сватбен фотограф София - Николай Колев, за да уловим този много специален ден. Като общо четирима от нас, удивително е как успяваме да останем прозрачни през целия ден и да уловим всичко, което е малко, без да възпрепятстваме естествения поток от събития. Заповядайте при нас !!


 Embed0 replies

As a guest user, you can still reply to conversations. Just press the "Reply" button below, which will prompt you to sign in or sign up on Mogul before your Reply posts.
Report this post
Report this post

Want your dream job or internship?

Join the women worldwide who discovered their next opportunity on Mogul.

Get My Dream Job Now

Trending Jobs

See All Jobs

Trending Marketplace

See All Marketplace

Trending Questions

See All Questions